24 timers Le Mans – Brandfolk cykler mod cancer

Brandfolk har lavet et cykelhold og vil cykle i et forsøg på at samle penge ind til BrandFolkenes Cancerforening BFC og håber på befolkningens og landets kollegaers støtte til denne vigtige kamp imod ”brandkræft”.

24 timer plakat-small

”Derfor har vi besluttet, at give tre heldige sponsorere noget tilbage ved at trække lod om en af de professionelle cykler fra løbet og to sprit nye cykeldragter” siger Tom Haasum, som er idémanden bag cykelholdet og indehaver af Italian Bike Store. ”Jeg ved hvor vigtigt arbejde BrandFolkenes Cancerforening laver for alle danske brandfolk og det er vi alle sammen bare nødt til at bakke op om” fortsætter Tom, som også selv arbejder som professionel brandmand. ”Jeg har set alt for mange af mine kollegaer bukke under for en af de modbydelige kræftsygdomme der rammer brandfolk i højere grad end andre befolkningsgrupper” slutter han med et stålfast blik.

”Vi var i BFC ikke et sekund i tvivl om, at vi gerne ville bakke om Toms idé om et cykelhold da han henvendte sig til os” siger formanden for BFC Tommy Kjær. ”Vi er glade for og stolte over, at brandfolk landet over er klar til at hjælpe os til at hjælpe dem” siger Tommy ”Og bliver det en god succes vil vi gøre det til en årlig tilbagevendende tradition at deltage i 24 timer LeMans med et godt hold. Og vi har da også allerede tanker om særlig træning af ”vores” hold”.

”Brandfolk landet over sætter sit eget liv og helbred på spil for samfundet og vender aldrig ryggen til nogen. Nu er det på tide, at alle som har mulighed for det, giver lidt tilbage til brandfolkene. Det har de ærligt og redeligt fortjent” mener Tommy Kjær og slutter med en opfordring til alle om at sende en sms med teksten BFC og sende den til 1919.