Stafet for livet 2014

1

Lørdag og søndag den 23-24. august arrangerer Kræftens Bekæmpelse, Stafet for Livet, en gå, løbetur på Køge Marina til støtte for den fortsatte kræftforskning.

Arrangementet starter lørdag kl. 14.00 og slutter søndag kl. 10.00 på Køge Marina Bådehavnen 2, 4600 Køge.
Der vil være underholdning og kl. 22.00 er der et stort lys show.

I den forbindelse vil Arbejdernes Landsbank og BrandFolkenes Cancerforening BFC støtte op om dette formål og BFC vil stå med deres stand sammen med Arbejdernes Landsbank.

Stafet For Livet er et døgn, hvor der sættes fokus på kræftsagen, og hvor vi kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft. Se link www.stafetforlivet.dk

Hvis man kunne tænke sig at stille op for den gode sag, kan man gøre det ved at tilmelde sig til BrandFolkenes Cancerforening BFC på telefonnummer: 40 57 59 20 eller ved at møde op og tilmelde sig på selve dagen.

Der er et deltagergebyr på 100 kr.
Selve ruten er på 450 meter og det koster 50 kr. pr. omgang.
Disse gebyrer betales af deltagerne selv. Alle de indsamlede midler vil gå ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

BrandFolkenes Cancerforening BFC er blevet sponsoreret af Arbejderens Landsbank med 200 flasker kildevand og Autobar sponsorer os med at opstille en stor kaffeautomat.

Salget af kildevand og kaffe tilfalder BrandFolkenes Cancerforening BFC.